Intensieve Individuele Thuisbegeleiding

service2

Intensieve thuisbegeleiding staat voor een vlotte opbouw van een goede werkrelatie. We zoeken onze zorgvragers op regelmatige basis op. Door elkaar vaker te ontmoeten, ontstaat er sneller een vertrouwensrelatie. Dit is de perfecte basis voor een effectieve samenwerking. Het investeren in jou heeft onze prioriteit. Onze Thuisbegeleiding kenmerkt zich door betrokkenheid. We staan naast onze zorgvragers. Samen bepalen we welk pad we bewandelen en zorgen we voor ondersteuning die aansluit bij de zorgbehoeften. Aan de hand van concrete doelen en een ondersteuningsplan maken we stappen naar een toekomst met meer kleur. De doelen waar we aan kunnen werken zijn gericht op meerdere gebieden. Het kan gaan om het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen, vaardigheden om, om te leren gaan met mentale en emotionele uitdagingen, het vinden van een passende baan, school of andere dagbesteding, terugkeer naar school, invulling van je vrije tijd, zelfstandig wonen of het opdoen van nieuwe sociale relaties.

OP WEG NAAR SUCCES

Maatschappelijk werk aan huis

Soms doen zich situaties voor waarbij er knelpunten ontstaan in de relatie tot jezelf of anderen. Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook in relatie tot instanties of zelfs op maatschappelijk niveau. We weten dat deze situaties invloed kunnen hebben op je gemoedsrust. Hiervoor is maatschappelijk werk een goede uitkomst. Gaat het om eenzaamheid, vragen over werk of geldproblemen of het aanschrijven van instanties, een luisterend oor? Steuntje in de rug is dan zeker voor een ieder fijn. We bekijken waar de oorzaak ligt. Maar bekijken vóóral samen waar de oplossing zit.

Juridische dienstverlening

Wat ons bijzonder maakt is de hulp die wij ook op juridisch gebied kunnen geven. Met onze juridische kennis kunnen we net iets meer je belangen behartigen als het om schulden gaat of maatschappelijke vraagstukken.

Toeleiding Naar Werk

Solliciteren is niet altijd even gemakkelijk. We helpen kwetsbare personen naar een baan die aansluit bij je werkkracht. We staan je bij in het volledige sollicitatieproces. Van het schrijven van dé juiste brief tot het daadwerkelijke contact met je werkgever.

Aanmelden
Hulp nodig?